A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNKoch Máté
12:25VívásMate Tamas Koch-Grabiel Lugo
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNPupp Réka
12:50CselgáncsOdette Giuffrida-Reka Pupp
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
13:40VívásJakub Jurka-Gergely Siklosi
HUNPásztor Flóra
14:05VívásYun-Jia Zhang-Flora Pasztor
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
NyílNyíl

A légierő kritizálja a Microsoft-ot

Vágólapra másolva!
Az amerikai légierő egyik vezető hivatalnoka arra figyelmeztette a Microsoftot, hogy ha nem teszi sokkal biztonságosabbá a szoftvereit, akkor elveszítheti a légierőt, mint ügyfelet.
Vágólapra másolva!

John Gilligan elmondta, hogy találkozott a Microsoft vezetőivel, és bejelentette: az eddigieknél sokkal többet várnak a szoftvercég termékeitől. Gilligan szavainak az ad nyomatékot, hogy ő dönt a hatmilliárd dolláros technológiai keretről. Ugyanígy figyelmeztették a Cisco képviselőit és más, az iparágban tevékenykedő cégeket is. Gilligan szerint, miután a Microsoft a légierő legnagyobb szoftverszállítója, a cég "megfenyítése" példaként állhat a többi cég előtt is.

Mint ismeretes, Bill Gates, reagálva a légierő, számos vállalat és a média kritikájára, a februárt a biztonság növelésére szánta; így a cég hétezer programozója csak ezen a feladaton dolgozott. Két évvel ezelőtt a Love Bug vírus szabályos ámokfutást végzett a légierő Microsoft Exchange szervereken futó levelezőrendszerén. Szakértők szerint azonban ennél nagyobb kárt okozhat egy esetleges online támadás, ami az energia- és vízellátás, a logisztika és a kommunikáció területét érheti. A fegyveres erők és a kormányzat ezért gyakorol nagy nyomást a Microsoftra, hogy javítsa ki rendszereinek biztonsági hiányosságait. Gilligan szerint a szoftvergyártók folyamatosan "alacsony minőségű" termékeket dobnak piacra abban bízva, hogy a vásárlók elfogadják majd a későbbi javításokat is.

Korábban:

Automatizált hibajavítás a Microsofttól

Clarke: biztonság, biztonság, biztonság!

Gates: biztonság mindenek fölött

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!