Gyógyszerészeti portál indult

Vágólapra másolva!
Gyógyszerészeti tartalomszolgáltatót indít a Béres Rt. és a Novodata Rt. A tulajdonosok várakozásai szerint a portál a jövő évben nyereséget termelhet.
Vágólapra másolva!

A PharmaNet gyógyszerügyi portál egyrészt gyógyszerészeknek, orvosoknak kínál szakmai információkat, másrészt pedig az egészségügy iránt érdeklődőknek ad felvilágosítást a medicinákról és az azokhoz kapcsolódó tudnivalókról. A portál a közeljövőben elektronikus piactérrel egészül ki, azaz a gyógyszergyárak, nagykereskedők, gyógyszertárak, ezen kívül a betegek online módon is beszerezhetik a gyógyszerészeti eszközöket, gyógyszereket -

A Béres Befektetési Rt. és a Novodata Rt. 50-50 százalékos tulajdonában álló portált a Novodata Rt. öt éve működő szakmai internetes oldalának és a Béres Rt. egy éve létrehozott általános egészségügyi site-jának egyesítésével fejlesztették ki. A portált a 20 millió forint alaptőkéjű PharmaNet Kft. üzemelteti. A cég a hirdetésekből és a később induló piactér szolgáltatásokból az év végére 30 millió forint árbevétellel, illetve nullszaldós eredménnyel számol, jövőre azonban már a nyereség a cél. A Novodata öt éve működtetett szakmai portálja eddig nem termelt nyereséget.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!