Kamerás okostelefont mutatott be a Siemens

Vágólapra másolva!
A német mobilgyártó formabontó kinézetű, digitális kamerával és FM-rádióval felszerelt okostelefont mutatott be a 3GSM Világkongresszuson.
Vágólapra másolva!
Siemens C55: Nagy tudású kistestvér/techbazis/mobil/20021118siemens.html

Két új mobiltelefont is bemutatott a Siemens Cannes-ban, a péntekig zajló 3GSM Világkongresszuson. Az egyik új modell az A55 típusjelzést viseli, és egy cserélhető előlappal ellátott, 84 gramm tömegű, alsó árkategóriás divattelefon. A monokróm kijelzővel rendelkező készülék WAP böngészésre és grafikákat tartalmazó EMS üzenetküldésre képes, továbbá képernyővédőket és többszólamú csengőhangokat lehet letölteni rá. A Siemens A55-öst Európában márciustól lehet majd megvásárolni.

Forrás: ORIGOJóval több újdonságot hordoz a mai napon bemutatott SX1-es típusjelzésű modell. Ez a készülék nagyméretű és -felbontású, 65 ezer színű kijelzővel rendelkezik, s számbillentyűit meglehetősen érdekes módon ennek két oldalán, egymás alatt helyezték el. Az SX1-es háromsávos mobil, Symbian operációs rendszert futtat, emellett integráltak bele egy digitális kamerát és egy FM rádiót is. Az okostelefon támogatja a multimédiás üzenetküldést, a Bluetooth rövid távú, vezeték nélküli adatátvitelt, illetve a GPRS csomagkapcsolt adatátviteli szabványt is. Rendelkezik WAP és xHTML oldalak megjelenítésére alkalmas böngészővel, e-mail klienssel, valamint audio- és videolejátszó-alkalmazással, képes futtatni Java (J2ME) programokat, memóriája pedig MMC-kártyákkal (MultiMediaCard) bővíthető. A készülék 1000 mAh kapacitású lítium-polimer akkumulátorral kerül majd forgalomba az idei év második felében.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről