A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Robusztus notebook az IBM-től

Vágólapra másolva!
Az IBM  piacra dobta ThinkPad G noteszgépeit, melyek ugyan vaskosabbak, nehezebbek a legújabb laptopoknál, ám az asztali PC-ken megszokott teljesítményt kínálják a felhasználónak.
Vágólapra másolva!
Történelmi tabló - Notebookok tegnap és ma/techbazis/hardver/20030102tortenelmi.html

Április 22-én mutatta be az IBM legújabb olcsó notebook-családját, a ThinkPad G-sorozatot. Ennek tagjai asztali PC-kbe szánt Intel Pentium 4-es és Celeron processzorokat tartalmaznak, méretük is nagyobb egy manapság átlagosnak tekinthető laptopnál - ennek köszönhetően viszont billentyűzetük is közelebb áll egy asztali számítógépéhez. A ThinkPad G noteszgépek tömege durván 3,5 kilogramm, akkumulátorról pedig egy töltéssel legfeljebb 3,5 órán át használhatók.

Forrás: ORIGOA legolcsóbb modell, a ThinkPad G40-es 949 dollárba kerül, ez a konfiguráció 2 GHz-es Celeron processzort és 14 collos LCD-t tartalmaz. Ezzel szemben egy 3 Ghz-es Pentium 4 lapkával, 15 collos képernyővel, CD-író kombó meghajtóval és vezeték nélküli hálózati támogatással felvértezett változat ára elérhetői a 2000 dollárt is - közölte az IBM. A vállalaton kívül több más gyártó - többek között a Toshiba, a HP és a Dell - is árusít asztali PC-kbe szánt processzorral szerelt noteszgépeket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!