Májusi fotópályázatunk nyertesei

Vágólapra másolva!
A korábbihoz hasonlóan májusban is rengetegen neveztek digitálisfotó-pályázatunkra. A felvételeket hivatásos fotósok értékelték, a legjobb fotók készítői DVD-vel, internet-előfizetéssel gazdagodtak.
Vágólapra másolva!

Május elsején indult az [origo] DigiFoto rovatának második fotópályázata, melynek témája az ember volt. A pályázatra portré-, illetve egész alakos fotókat, embercsoportot ábrázoló képeket vártunk. A beérkezett digitális fényképek zsűrizését a Pulitzer-díjas Bánkúti András fotóriporter és az [origo] fotósa, Barakonyi Szabolcs végezte el.

Szetnics László: Ébredés előtBorbényi Endre: Phnom Phen-asszony

Ébredés előtt

Phnom Phen-i asszony


Döntésük alapján a májusi pályázat első helyezettje Szetnics László Ébredés előtt című felvétele (Canon Powershot G1) lett. Nyereménye egy DVD-csomag, amely az utóbbi három év "Legjobb hang" kategóriában Oscar-díjat nyert filmjeinek (Mátrix, Gladiátor és a Sólyom végveszélyben) duplalemezes extra változatait tartalmazza.

Korábbi fotópályázatunk nyertesei/techbazis/digifoto/20030508aprilisi.html

A hónap második legjobb fotója a zsűri szerint Borbényi Endre Phnom Phen-i asszony című képe (Nikon E990) lett. A második helyezett jutalma egy Star Wars II: A klónok támadása DVD, illetve egy 10 órás Axelero Netquick internetcsomag. Az ember témájú pályázat harmadik helyezését Buchan Gabriella Figyelj! címet viselő fotója (Sony DCR-PC101E) szerezte meg, nyereménye egy Amerika kedvencei DVD-film. Különdíjat - egy 25 órás Axelero Netquick internetcsomagot - ítélt oda a zsűri Major Tamás Elkaplak című felvételének (Fuji Finepix S602).

Buchan Gabriella: Figyelj!Major Tamás: Elkaplak
Figyelj!

Elkaplak




JPEGEXIFe-mailen

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről