A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Csak jövőre érkezik a 4GHz-es Pentium 4

Vágólapra másolva!
Bár eredeti tervei szerint az idén mutatta volna be, az Intel bejelentette, hogy 4 gigahertzes Pentium 4 processzora csak ajövő év első negyedévében kerül a boltokba.
Vágólapra másolva!

A chipgyártó óriás elnöke, Paul Otellini tavaly novemberben még úgy nyilatkozott, a társaság asztali PC-kbe szánt processzori körében 2004 folyamán lépi át a 4 gigahertzes órajel-határt. Az Intel azonban csütörtökön bejelentette, hogy az eredetileg az idei év negyedik negyedévére ígért, 4 gigahertzen működő Pentium 4 lapkák csak a jövő év elején kerülnek forgalomba, mivel a cég csak így tudja garantálni, hogy az új termékből megfelelő mennyiségű készletek legyenek elérhetők a piaci bevezetéskor.

A processzorgyártó legutóbb az Alvisio kódnéven ismert, noteszgépekbe szánt lapkakészletének bevezetését halasztotta későbbre, ugyancsak a jövő év első negyedévére, szintén hasonló indokokra hivatkozva. Az Intel szóvivője ugyanakkor hangsúlyozta, a társaság kétmagos processzorainak megjelenési ideje egyelőre nem változik, ezek várhatóan a jövő év során kerülhetnek majd a boltokba.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!