Szabadon játszható az Anarchy Online

Vágólapra másolva!
Egy január 15-ig kitöltött regisztrációs ívvel jelentkezve a játékra, akár 2006-ig szabadon használhatja bárki az Anarchy Online-t. A Funcom ezzel nagyon sok MMORPG-nek az arcába dobta a kesztyűt, hiszen gyakorlatilag ingyenessé vált a játék, ami nyilván más cégektől vonhatja el a játékosokat.
Vágólapra másolva!

Biztosak vagyunk benne, hogy a játék egyedi vonásai és minősége meggyőző erejű, ezért most meghívunk minden játékost, hogy jöjjön, és minden különleges kötelezettség nélkül próbálja ki az Anarchy Online-t - ezek Ole Schreinernek, a játék projektvezetőjének a szavai. Konkrétumként a következőket fűzte hozzá: a játék a honlapjukról szabadon letölthető, és a regisztráláshoz nem kell hitelkártya, viszont január 15-ig be kell adni a jelentkezést, és így ugyan 2006-ig szabadon játszhatunk, de csak az alapjátékkal, a kiegészítőkért továbbra is fizetni kell. Hogy ne kezdje mindenki a fonák dolgot keresni a cég ajánlatában, érdemes idézni a cég elnökének szavait is. A Funcom elnöke, Trond Arne Aas szerint így olyan pénzügyi modelleket tesztelhetnek a játékhoz, amely segítségével széles körű tapasztalathoz juthatnak a hálózati játékok finanszírozása terén.

Egyébként is alapos mozgolódás kezdődött a Funcom háza táján az év végének közeledtével. Először is, egy új szakember váltja fel Thomas Johnsent az Anarchy Online közösségéért felelős menedzser székében. Az új community manager Craig Morrison, aki többéves tapasztalatait kamatoztathatja a norvég cégnél.

Egy másik hír az Anarchy Online-nal kapcsolatban, hogy karácsonyi ajándékként a játékosok egy csomagban vásárolhatják meg a két eddig megjelent kiegészítőt, a Shadowlandst, valamint az Alien Invasiont, méghozzá, mindössze 39.95 dollárért, vagy ugyanennyi euróért. A csomagot már csak azért is érdemes megrendelni, mert minden gamer egy ingyenes pólóban részesül, legalábbis a készletek erejéig.

Az akciók ezzel nem értek véget. A régi játékosok kaptak 3 kódot, amit vagy második account elindítására, vagy tetszőlegesen haverok toborzására szabadon felhasználhatnak. Az új accountal 14 napig leeht játszani szabadon. Ha megtetszik, akkor már csak a rendszeres havidíjat kell fizetni. Így, minden egyes kód egy tulajdonképpeni 49.90$-os ajándék, ha a felhasználóját rabul ejti a játék.

Végül pedig az állatvédelem is helyett kapott, akik a játékban puskavégre kapják a Rhinomanokra vadászó figurákat, azok tíz centtel járulnak hozzá ahhoz, hogy a Funcom támogassa az orrszarvúk védelmére létrehozott alapot.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről