A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Fotóskészlet Sony Ericsson mobilokhoz

Vágólapra másolva!
Bemutatták a legújabb kiegészítőt a Cyber-shot telefonokhoz: a fotózáshoz szánt csomag egy övre csatolható tokot és egy apró fotóállványt is tartalmaz, így könnyű vele feltűnést kelteni, de komolyabb fotózásra talán érdemesebb fényképezőt használni.
Vágólapra másolva!

A japán-svéd vállalat a napokban hivatalosan is leleplezte az IPK-100 kódnevű fotós telefonkészletet, amelyet kifejezetten a Cyber-shot mobilokhoz fejlesztettek ki. Az új kit egy védőtokból, állványból, csatlakozóból, illetve övcsatból áll. A sajtóanyag tájékoztatása szerint ezekkel az eszközökkel könnyedén lehet majd profi képeket készíteni, ugyanis az apró állványt rugalmas lábakkal és csúszásmentes talpakkal látták el.

A Camera Phone Kit IPK-100 az év második negyedévében jelenik meg világszerte a boltok polcain, egyelőre nem ismertetett kereskedelmi áron. Természetesen az, aki komolyan szeretne fényképezéssel foglalkozni, szerintünk ma még jobban jár egy digitális fényképezőgéppel, annak ellenére, hogy egyre jobb minőségű mobiltelefonok kaphatóak a piacon.

Forrás: [origo]

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!