A BMF-en mobilinternettel is jelentkezhetnek vizsgákra

Vágólapra másolva!
A Pannon jóvoltából a Budapesti Műszaki Főiskola hallgatói már nem csak otthonról vagy az intézmény géptermeiből jelentkezhetnek a vizsgákra, hanem a mobilinternet segítségével akár a Mobil Internet Kávézóból is.
Vágólapra másolva!

A december eleje minden felsőoktatási intézmény hallgatója számára a szorgalmi időszak végét vagy a bulizás befejezését jelenti. A vizsgák felvétele mindig is egy körülményes, sok sorban állással járó művelet, tekintve, hogy az egységes tanulmányi rendszerek (lásd Neptun), annak ellenére, hogy évek óta be vannak vezetve, képtelenek ellátni ennyi diák igényét. Ezen próbál segíteni a BMF Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karán a Pannon, amely a diákok részére egy Mobil Internet Kávézót hozott létre az amúgy is impozáns és modern épületbe.

A hallgatók egy finom capuccino mellett jelentkezhetnek az analízis vagy éppen a villanytanvizsgára. További érdekesség, hogy a Villamosmérnöki Karon a mobilinternet jövőbeli célcsoportját képzik, így gazdasági és műszaki informatikusokat egyaránt. Az ötlet első lépcsője még szeptemberben a tantárgyfelvétel idején öltött testet. A most kialakított Mobil Internet Kávézó a kar aulájában érhető el december 4-7. között.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről