A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNUngvári Attila
10:20CselgáncsAbylaikhan Zhubanazar-Attila Ungvari
HUNÖzbas Szofi
11:10CselgáncsRenata Zachova-Szofi Ozbas
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

Ausztrália is kap új androidos mobilt

Vágólapra másolva!
Január végén érkezik az ausztráloknak szánt Blackberry-hasonmás, az érintőképernyős Kogan Agora, amelyet az interneten keresztül Nagy-Britanniából is meg lehet majd rendelni.
Vágólapra másolva!

A Google mobilos operációs rendszere jövő év elejétől egy újabb készüléken is elérhető lesz Ausztráliában. A Kogan Agora 2009 január 29-től lesz kapható, most még csak az előrendelést lehet rá leadni - adta hírül a TechRadar.

A Blackberry-re emlékezetető, qwerty-billentyűzettel ellátott modellen egy sor Google-alkalmazás lesz előtelepítve, íg például a Google Calendar, egy Gmail-kliens, a kereső, a Google Maps és a YouTube.

A készülékek képernyője érintésvezérelt lesz. A Kogan Agora két változatban jelenik majd meg, az alapmodell 3G-s és Bluetooth-os, míg a Pro-ban lesz wifi, GPS és egy két megapixeles kamera is. Mindkét modellt 624 megahertzes processzor működteti és 128 megabájtos beépített memóriájuk van.

A Techradar szerint a készülékeket Angliába is meg lehet majd rendelni a neten keresztül, így elképzelhető, hogy néhány példány Európában is felbukkan. Az olcsóbb változat ára 150 font (45 ezer forint), míg a drágábbé 200 font (60 ezer forint) lesz, plusz a szállítás díja.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!