Holnap kezdődik az idei Budapest Game Show

Vágólapra másolva!
A videojáték-rajongók idén november 10-11-én próbáljhatják ki a legújabb szoftvereket a Millenárison, ahol kedvezményesen vásárolhatnak is.
Vágólapra másolva!

Az idén negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Budapest Game Show videójáték kiállítás és vásár az ország legnagyobb gaming rendezvénye. A Millenárison a Jövő Háza ad otthont a kétnapos összejövetelnek, ahol 14-től 21 óráig próbálhatják ki az érdeklődők a legújabb PC-s és konzolos szoftvereket, és versenyekre is benevezhetnek több népszerű játékban (például Halo Reach, Call of Duty: Black Ops, Xbox Live multiplayer és Kinect mozgásérzékelős játékok).

A rendezvényen a megjelenés előtt álló Need for Speed Hot Pursuit autóverseny-játék is kipróbálható lesz és modding kiállításnak, valamint akciós játékszoftver-vásárnak is helyet ad, a 990 forintos belépő árát pedig a látogatók a hónap végéig levásárolhatják az egyik főtámogató játékforgalmazó üzleteiben. A rendezvény részletes programja és további információk megtalálhatók a Budapes Game Show hivatalos honlapján.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!