A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1

Óriásit esett a Google+ látogatottsága

Vágólapra másolva!
Hatalmas mértékben, több mint 60 százalékkal esett vissza a Google közösségi szolgáltatásának látogatottsága az után, hogy a keresőcég szeptember végén mindenki számára elérhetővé tette a Google+-t.
Vágólapra másolva!

A Chitika Insights nevű, internetes forgalomanalitikával foglalkozó cég statisztikái szerint szeptember 20-án mintegy 1200 százalékkal emelkedett a Google+ forgalma, a közösségi oldalra ugyanis azon a napon lehetett először meghívó nélkül regisztrálni.

A társaság mérései szerint a Facebook riválisául szánt közösségi szájt népszerűsége nem tartott sokáig, három nappal később el is érte tetőpontját, azt követően pedig hanyatlásnak indult. Szeptember 27-e tájékára az oldal látogatottsága visszaesett a korábbi, még zárt körű tesztidőszakéval azonos szintre. Ez azt jelzi, hogy bár felhasználók milliói regisztráltak a Google közösségi oldalára, a szájtot nem használják túl sokan.

A Chitika szakértője szerint a közösségi média iránt érdeklődő felhasználók száma korlátozott, ahhoz, hogy egy ilyen szolgáltatás népszerű legyen, arra van szükség, hogy olyan funkciókat kínáljon, amelyek máshol nem érhetők el, és nehezen lekoppinthatók.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!