A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Járni lehet a Lego műlábbal

Vágólapra másolva!
Egy viccet lecsapva készített magának legóból műlábat Christina Stephens amerikai foglalkoztató terapeuta. A barkácsláb alkalmas a járásra, hosszabb túrákat azonban nem lehet vele megtenni.
Vágólapra másolva!

"Valaki a laboratóriumomban azzal viccelődött, hogy legóból is lehet lábat készíteni. Hazaamentem és megcsináltam" - írja YouTube videója alatt Christina Stephens amerikai foglalkoztató terapeuta.

A Stephens YouTube csatornájára feltöltött gyorsított felvételen az építés teljes folyamatát végig lehet nézni az első doboz legó kiborításától az utolsó elem beépítéséig. A barkács műláb alkalmas a járásra, az építőelemek nem roppannak össze attól, ha egy felnőtt súlyát terhelik rájuk. Ezt azonban valószínűleg mindenki tudja, aki éjszaka rálépett már a gyerekek által széthagyott legódarabkákra.

A láb egyetlen komoly problémája, hogy az oldalirányú erőknek nem áll eléggé ellen. Az előre lépkedés megoldható vele, viszont könnyen szétpattan egy kis oldalirányú mozgástól is. Valószínűleg a Technics elemek beépítésével és átgondoltabb dizájnnal ezen is lehetne segíteni valamennyit.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!