Ingyen lesz az Iron Maiden szerepjátéka

iron maiden szerepjáték
Szerepjátékban elevenedik meg az Iron Maiden világa
Vágólapra másolva!
Nyáron jelenik meg az Iron Maiden világából merítő mobilos szerepjáték, amiben Eddie-vel vehetjük fel a harcot a zenekar borítóin látott szörnyek ellen.
Vágólapra másolva!

Mobiljátékban elevenedik meg az Iron Maiden sajátos világa: a zenekar nyáron adja ki mobiljátékát, az Iron Maiden: Legacy of the Beastet. A szerepjáték ingyen lesz iOS-re és Androidra is.

A játékos a zenekar figurájának, Eddie bőrébe bújva veheti fel a harcot

a lemezborítókról ismert szörnyek ellen.

Idővel egyre több egyedi képességet és formát kap, közben új világokat fedez fel, és utazhat az időben is. A fejlesztők igazi, autentikus Iron Maiden-élményt ígérnek, a játék minden eleme a zenekari grafikákból, dalszövegekből merít.

Szerepjátékban elevenedik meg az Iron Maiden világa Forrás: Facebook

Mindeközben a zenekar legendás dalai csendülnek fel, és

eddig még sosem hallott élő felvételeket

is megismerhetünk.

A szoftvert az a Roadhouse Interactive fejleszti a zenekar közreműködésével, akik a Warhammer 40,000:Carnage című akció-szerepjátékon is dolgoztak. A vezető fejlesztő szerint a Maiden zenéje, szövegei, és elképzelt karakterei remek alapot adnak egy szerepjátékhoz, a program kiemelkedő élményt fog nyújtani a mobiljátékok között.

Nem ez az első alkalom, hogy a zenekar saját videojátékot ad ki, az 1999-es Ed Hunter egy belső nézetes, lövöldözős program volt, ezt a címet viselte akkor kiadott új albumuk is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről