Rövid ideig ingyen beszerezhető két horrorjáték

amnesia the dark descent videojáték horror
Amnesia: The Dark Descent
Vágólapra másolva!
Elő a pelusokkal, átmenetileg mindkét Amnesia bérmentve tölthető.
Vágólapra másolva!

Lassan már olyan érzésünk van, hogy a Humble Store több játékot osztogat el ingyen, mint amennyit elad. Ez valószínűleg nincs így, de fogyasztói szempontból igazából lényegtelen is a kérdés, a még mindig futó téli vásárának befejezésére készülve az üzlet újból ingyen játék osztogatásába kezdett.

Amnesia: The Dark Descent Forrás: Frictional Games

A Humble Store ezúttal a horrorokat kedvelőknek kedveskedik, két napon keresztül bárki igényelheti a két különálló játékot tartalmazó Amnesia Collectiont. Az elsőként megjelent Amnesia: The Dark Descent egy igazi klasszikus a műfajban, a sajtó és a játékosok részéről is rendkívül pozitív fogadtatásban részesült. Az Amnesia: A Machine for Pigs már kissé vegyes értékeléseket kapott, de ingyen nem érdemes belekötni.

A játékok beszerzéséhez csak be kell jelentkezni a Humble Store-ba, a kosárba kell tenni az Amnesia Collectiont, a kosár felületén pedig rá kell kattintani a kék gombra. A két játékot egyetlen a Steamen aktiválható termékkulcs formájában bocsájtja rendelkezésre a bolt, a beváltásra 2018. február 10-ig van lehetőség.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről