Ingyen tölthető egy különleges kalandjáték

deponia the complete journey videojáték daedalic entertainment
Deponia: The Complete Journey
Vágólapra másolva!
Szombat este hétig szerezhető be a Deponia: The Complete Journey.
Vágólapra másolva!

Igazán sokszínűvé vált az elmúlt időben a digitális játékboltok által ingyen osztogatott játékok köre, azonban nem emlékszünk olyanra, hogy point and click kalandjátékot bármelyik is kínált volna az elmúlt években. Most eljött ez a pillanat is, magyar idő szerint 2019. január 26. (szombat) este 7 óráig a Humble Store-ból ingyen beszerezhető a Deponia: The Complete Journey.

Deponia: The Complete Journey Forrás: Daedalic Entertainment

A német Daedalic Entertainment által fejlesztett cím valójában az első három Deponia játék egybecsomagolva, ráadásul a kollekció többek közt négy órányi fejlesztői kommentárt és számos a színfalak mögé betekintést nyújtó videót is tartalmaz. A játékok a sajtótól és a gamerektől is kiváló értékeléseket kaptak a humoruk és a világuk miatt, a német GameStar még odáig is elment, hogy „a német LucasArtsnak" titulálja a fejlesztőcéget.

A Windows mellett Linux és macOS rendszereken is futtatható ingyenjáték ezen a lapon igényelhető, a művelet sikeres elvégzése után a Humble Store egy Steamen beváltható termékkulcsot bocsájt a vevők rendelkezésére. A Keys menüből kibogarászható kódot 2018. január 31-ig kell aktiválni, az addig nem beváltottakat letiltja majd a bolt.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről