A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Szóló módot kap az Apex Legends

apex legends battle royale videojáték
Apex Legends
Vágólapra másolva!
Két héten át lesz elérhető a kezdetek óta kért játékmód.
Vágólapra másolva!

Óriási sikert aratott a február eleji elérhetővé válásakor a Titanfall szériáról ismert, tovább a Star Wars Jedi: Fallen Ordert jelenleg fejlesztő Respawn Entertainment battle royale játéka. A free to play Apex Legendset az emeli ki a tömegből, hogy háromfős csapatokban játszható, ami egyrészt sokak számára szimplán szórakoztató, másrészt pedig a battle royale játékokban eddig nem látott taktikai elemekkel fűszerezi a játékmenetet.

Apex Legends Forrás: Respawn Entertainment / EA

Ettől függetlenül a rajongók az első naptól fogva kérték a szóló játékmód elérhetővé tételét, ez a műfajban klasszikus, mindenki egymás ellen mód. A kérésnek két alapvető oka van: egyrészt nem mindenki szeret megbízhatatlan ismeretlenekkel egy csapatba kerülni, másrészt pedig sokan egyszerűen csak nem szeretnének csapatban játszani, vagy legalábbis nem mindig.

A Respawn most beadta a derekét, augusztus 13–27. között az Iron Crown Collection esemény részeként elérhető lesz a játékban a szólózás.

Kimondottan furcsa, hogy a sok fejlesztéssel és csiszolással járó játékmód csak két héten át lesz elérhető. Érzésünk szerint gyakorlatilag egy nyílt bétáról van szó, amely során a Respawn megpróbálja felmérni a mód általános működését, az iránta való tényleges érdeklődést, és a megszokott játékmódra gyakorolt hatását.

Emellett a játékot kiadó Electronic Arts valószínűleg nagyon kíváncsi rá, hogy a szóló mód elérhetővé tétele milyen hatással lesz az Apex Legends mikrotranzakciós bevételeire.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!