Ilyen menő lehet a OnePlus 7

Vágólapra másolva!
Előkerültek a renderelt képek a keret nélküli kijelzős OnePlus 7-ről.
Vágólapra másolva!

A OnePlus az idei évre három új csúcsmobillal készül. Az első a OnePlus 7 lesz, amit elvileg egy 5G-s modell és a OnePlus 7T követnek majd később.

A OnePlus 7 több szempontból is érdekes lehet, a legfeltűnőbb azonban az új dizájn és a felugró szelfikamera lehet. Kínában több gyártó is használt már ilyen kialakítást, és egyre többen igyekeznek eléri a valódi keret nélküli kijelzős dizájnt (még akkor is, ha ez igazából nehezíti a fogást és a használatot).

Forrás: BGR

Az előlapi kamera ezúttal nem egy bevágásba vagy szenzorsávba kerül, de nem is fúrják bele a képernyőbe, mint a Galaxy S10-nél. A OnePlus a felugró kameramodulra szavaz állítólag, így a szelfikamera csak akkor jön elő, ha épp használjuk. Ez sajnos általában azt jelenti, hogy le kell mondanunk a vízálló kialakításról.

Waqar Khan nemrég olyan renderelt anyagokat tett közzé, amelyeket az eddig kiszivárgott adatok alapján alkotott meg. Jelenleg a többség arra számít, hogy így néz majd ki a tripla hátlapi kamerás OnePlus 7, ami valamikor az idei második negyedév során jelenhet meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről