A OnePlus 8T már Android 11-gyel jelenik meg

Vágólapra másolva!
Más gyártókkal ellentétben trükközik a támogatással a OnePlus, az új mobiljára már Android 11-alapú OxygenOS 11 kerül.
Vágólapra másolva!

Az androidos gyártókra továbbra is jellemző, hogy nem szívesen adnak ki új Androidot a mobiljaikra. 3 éven át kizárólag a Google és a OnePlus ígért eddig új rendszert a készülékeire, egy ideje a Samsung is ennyit vállal a drágább termékeire, és pletykálják, hogy ennyi jár majd a Sony Xperia 5 II-nek is. Azonban ez utóbbi is jó példa a vállalatok mentalitására: hiába több hónappal az Android 11 megjelenése után érkezik az Xperia 5 II a boltokba, azon még Android 10 fut majd gyárilag.

Forrás: tom's guide

A OnePlus talán éppen ezért tartotta fontosnak előre bereklámozni, hogy a OnePlus 8T mobilja, amely október 14-én debütál, már Android 11-alapú OxygenOS 11 rendszerrel érkezik gyárilag.

Az OxygenOS 11 egyébként jelenleg még béta állapotú, de ezek alapján hamarosan elkészülhet. A OnePlus 8T 4500 mAh-s akkut, 65 wattos gyorstöltést és Snapdragon 865 lapkát hoz majd magával, és Pro változata nem lesz, a gyártó ugyanis úgy döntött, hogy innentől kezdve évente csak egy csúcsmodellt mutat be, tehát a OnePlus 8 Pro marad a kínálatának élén.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről