A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNUngvári Attila
10:20CselgáncsAbylaikhan Zhubanazar-Attila Ungvari
HUNÖzbas Szofi
11:10CselgáncsRenata Zachova-Szofi Ozbas
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

A Huawei gyengélkedése miatt jön korábban a Samsung Galaxy S21 széria

Vágólapra másolva!
A Reuters úgy tudja, hogy a Huawei piaci részesedését hódítaná el a Samsung az előrehozott bemutatóval.
Vágólapra másolva!

Nyílt titok, hogy a Samsung előre hozta a Galaxy S21 mobilok bemutatóját, így az január 14-ére várható, és már a hónap végén meg is jelennek a készülékek. A Reuters kiderítette, hogy miért siet így a Samsung. Korábban azt emlegették, hogy az iPhone 12 széria sikerét törné meg a Samsung, most azt mondják, hogy a Huawei nehézségeit akarják kihasználni, és elhódítani a rivális piaci részesedését.

Forrás: onleaks

A Huawei nemrég elindult lefelé a lejtőn, és bár van remény a cég számára, hogy Amerika visszaadja a Google-támogatást és Qualcomm chipeket is vehet a Huawei, de a kínai gyártó egyelőre nem túl optimista, állítólag ezért is dönt úgy, hogy a héten 15,2 milliárd dollárért egy kínai konzorciumnak eladja a Honort.

A Huawei helyére sokan pályáznak, többek között az Európában sikersztorit megélő Xiaomi és az egyre csak terjeszkedő Oppo is. Ami pedig a Samsungot illeti, a harmadik negyedév során Amerikában több mobilt adott el, mint az Apple, erre évek óta nem volt példa. Az előrehozott Galaxy S21 széria tovább lendítheti a dél-koreai gyártó szekerét.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!