2022-ben érkezhet a Samsung első feltekerhető mobilja

Vágólapra másolva!
Egy szivárogtató szerint a Samsung a következő években számos olyan technológiát piacra dobna, ami eddig kísérleti volt.
Vágólapra másolva!

Az LG 2021 elejére ígérte a Project B-t, vagyis a feltekerhető okostelefonját. Gyorsabbnak bizonyult az Oppo az Oppo X 2021-gyel, igaz, az a feltekerhető mobil csak koncepció marad, kereskedelmi forgalomban nem jelenik meg. Egyre nyilvánvalóbb, hogy 2021-ben még merészebb formákkal és technológiákkal kísérleteznek majd a mobilgyártók, egy szivárogtató szerint így tesz a Samsung is.

Forrás: laptrinhx

Állítólag a Samsung is dolgozik a saját feltekerhető mobilján, ami legkorábban 2022-ben jelenhet meg a boltok polcain. Emellett egy henger alakú termék is megjelenhet, amiből elő lehet húzni a feltekert képernyőt.

2021-re háromba hajtható táblagépet is említ a szivárogtató, továbbá átlátszó okostelefont is felvehet a kínálatába a Samsung. Erről szintén többször lehetett már hallani. Nagy kérdés, hogy ezen technológiáknak mennyire van létjogosultsága a gyakorlatban, mennyire praktikusak vagy éppen sérülékenyek, és van-e értelme akár 1500-2000 eurónál többet is kiadni ilyesmiért.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről