Ez lehet az Xbox Series S gamepadje

microsoft xbox series s gamepad
Ez lehet az Xbox Series S gamepadje
Vágólapra másolva!
Maga a konzol állítólag többé-kevésbé kocka formájú.
Vágólapra másolva!

Ha minden igaz, akkor a Microsoft augusztusban be fogja jelenteni az Xbox Series X következő generációs csúcskonzoljának olcsóbb testvérét, a Lockhart kódnéven futó eszköz jó eséllyel az Xbox Series S nevet kaphatja. A jelenlegi információk alapján a kedvezőbb árcéduláért cserébe jóval kevesebb lóerőt tud majd felmutatni, a videovezérlője sokkal gyengébb lehet a nyugdíjazott Xbox One X-ben használtnál.

Ez lehet az Xbox Series S gamepadje Forrás: Wolfy_Wizzardo / Reddit

A fiókja törléséig a redditen Wolfy_Wizzardo nevet használt illető a jelek szerint véletlenül belebotlott egy otthoni tesztelés alatt álló Xbox Series S-be, miközben részt vett egy microsoftos alkalmazott gyermeke által rendezett bulin. Egy képet is tudott készíteni, amelyen a géphez tartozó gamepad látható, állítása szerint maga a konzol körülbelül kocka formájú.

Microsoft Xbox Series X gamepad Forrás: Microsoft

A fenti fotón látható gamepad egyértelműen új fejlesztésű, megkapta az Xbox Series X gamepadjén is bevetett D-PAD dizájnt, tovább tartalommegosztó nyomógomb is található rajta. Talán annyiban különbözhet a testvéréhez kitalálttól, hogy enyhén eltérhet a burkolatának a formája.

Persze nem zárható ki, hogy csak a burkolat színe és a fotó szöge miatt tűnik másnak a gamepad, és valójában az Xbox Series X-szel együtt bemutatkozott modellről van szó.

Valójában nem lenne sok értelme a Microsoft részéről egy nagyon enyhén módosított játékvezérlőt készíteni az olcsóbb Xboxhoz: ez idő- és pénzpazarlás volna a részéről, a gyártási költségen valószínűleg nem tudna faragni.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről