Ingyen van a Football Manager 2020 és a Watch Dogs 2

football manager 2020
Football Manager 2020
Vágólapra másolva!
Szokás szerint a számítógépes játékosoknak áll az ajánlat.
Vágólapra másolva!

Nagy meglepetést okozott az Epic Games Store digitális játékáruház, egy előre bejelentett indie kalandjáték mellett váratlanul két nagyágyút is betett a hetente változó kínálatú, ingyenjátékos promóciójába. A termékeket 2020. szeptember 24-ig bárki ingyen és örökre hozzáadhatja a boltban regisztrált felhasználói fiókjához, jövő csütörtök késő délután pedig a jelek szerint a Rollercoaster Tycoon 3: Complete Edition váltja majd a jelenlegi triót.

Football Manager 2020 Forrás: SEGA

A messze legnagyobb meghökkentést a Football Manager 2020 osztogatása váltotta ki, a tavaly novemberben kiadott fociklub-menedzselős címet a Steamen még mindig teljes áron (55 euróért) kínálja a SEGA. Az akcióval minden bizonnyal a játék most ősszel érkező, 2021-es kiadásának próbál további közönséget verbuválni a kiadó, miután a nagy rajongók az elmúlt közel egy évben már úgy is megvásárolták az Egyesült Királyságban különösen népszerű játék aktuális kiadását.

A másik e heti meglepetéscím a nyílt világú Watch Dogs 2 akciójáték, bár az Ubisoft pár hete maga is ingyen elérhetővé tette egy időre a saját Uplay játékboltjában, ám aki lemaradt volna akkor az ajánlatról, az most kiköszörülheti a csorbát. Szintén nem véletlenül osztogatja mindenkinek az Ubisoft a játékot, október 29-én érkezik majd a széria harmadik játéka, a Watch Dogs: Legion.

Watch Dogs 2 Forrás: Ubisoft

Végül az Epic harmadik aktuális ingyenjátéka a Stick It To The Man!, ami egy humoros indie kalandjáték. A leírása szerint a munkavédelmi sisaktesztelőként dolgozó Ray egy bizarr balesetet követően a fejéből kilógó rózsaszín spagettivel ébred, ami szuperképességeket ad neki. Eközben menekülőre kell fognia, üldözik egy el sem követett bűntény miatt.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről