Kedden jön a GeForce videokártyák újabb hulláma

nvidia geforce
Vágólapra másolva!
A laptopos RTX 3000 modellek mindenképp bemutatkoznak a héten.
Vágólapra másolva!

Nem halogatja a méltó riválissá vált AMD Radeonokkal való csetepaté folytatását az NVIDIA, magyar idő szerint 2021. január 12. (kedd) este 6 órakor megtartja az idei első nagy sajtóbejelentését. A Twitch-en és a YouTube-on élőben követhető esemény hivatalos beharangozója szerint „játékokról, grafikáról és több másról" fog szó esni, ami nem túlságosan sokkoló leleplezés.

Forrás: NVIDIA

Egyelőre ennyi vehető közel készpénznek, hogy az NVIDIA bemutatja majd az eseményen a GeForce RTX 3000 kártyacsaládjának laptopokba szánt változatait, eddig az RTX 3080 (8/16GB), az RTX 3070 (8GB), továbbá az RTX 3060 (6GB) modellek bejelentéséről érkeztek pletykák.

Remek kérdés, hogy az NVIDIA vajon előrukkol-e újabb asztali számítógépes grafikus vezérlővel. Az elmúlt hetekben jobbról-balról repkedtek a különféle pletykák: a cég állítólag erősebb RTX 3070 és RTX 3080 kártyákat kíván piacra dobni, plusz a moderáltabb büdzséből gazdálkodó gamerek már jó ideje tűkön ülve várnak a régóta híresztelt RTX 3050 és RTX 3050 Ti modellekre.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről