360 fokban szórná a hangokat a Sony

Vágólapra másolva!
Két új 360 Reality Audio vezeték nélküli hangszórót is bemutatott a Sony.
Vágólapra másolva!

A Sony két új vezeték nélküli hangszórót is bemutatott, mindkettő a gyártó saját 360 Reality Audio platformjára épít. Vagyis 360 fokban szórják a hangot és a zenét. A drágább SRS-RA5000 7 meghajtóval rendelkezik, míg az olcsóbb és kisebb RA3000 5 meghajtót kapott. Függetlenül a hangszóró elhelyezésétől, ezek segítenek teljesen megtölteni a szobát.

A hangzás a drágább modellen manuálisan kalibrálható, míg a kisebb verzió páraálló lett azért, hogy lehessen használni a konyában vagy a fürdőben. Érdekes módon itt automatikus hangzáskalibráció is van.

Forrás: sony

Bluetooth és Wi-Fi egyaránt van mindkét modellben, ezen felül a Chromecast-integráció és a Spotify Connect támogatása is megoldott. Támogatott továbbá a Google Asszisztens és az Amazon Alexa, és bár ettől még egyik sem okoshangszóró, de a platformokba és többszobás audiorendszerekre integrálhatóak.

Amennyiben a hangszórókon valaki nem támogatott formátumot játszana le, akkor azok rendszere egy algoritmussal átkonvertálja és feljavítja a sztereó tartalmakat, hogy azok is 360 fokban szóljanak. A termékek ára 599 és 359 euró lesz, februárban jelennek meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről