Számítógépre is jön az Uncharted-kollekció

uncharted 4 a thiefs end videojáték naughty dog sony playstation
Uncharted 4: A Thief's End
Vágólapra másolva!
Természetesen PlayStation 5-re is elérhetőek lesznek a remasterelt játékok.
Vágólapra másolva!

Újabb izgalmas hírt kaptak a számítógépes játékosok, valamikor 2022 elején PlayStation 5 mellett PC platformra is elérhetővé válik az Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Egy néhány nappal ezelőtti pletyka arról szólt, hogy a Sony a játékszéria összes részét ki szeretné adni számítógépekre, ám a jelek szerint ez egyelőre nem történik meg, már ha egyáltalán igaz a híresztelés.

A most bejelentett kollekció az Uncharted 4: A Thief's End és az Uncharted: The Lost Legacy játékok remasterelt változatait tartalmazza, ezek eredetileg PlayStation 4-re jelentek meg 2016-ban és 2017-ben, a sorozat utolsó két tagjáról van szó. A Sony semmiféle információt sem osztott meg arról, hogy milyen grafikai ráncfelvarrásokra és egyéb extrákra számíthatnak a Legacy of Thieves Collectiont megvásárlók, ám a rövid trailere alapján eget rengető újításokra nem kell számítani.

Ez nem meglepő annak fényében, hogy meglehetősen új játékokról van szó, valószínűleg nem lenne anyagilag kifizetődő a Sony számára túl nagy ügyet csinálni a remasterelésükből.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről