Ritkábban jön frissítés pár népszerű Galaxy-mobilra

samsung galaxy a70s
Samsung Galaxy A70s
Vágólapra másolva!
Négy A-szériás modell esetében is felére csökken a biztonsági javítások gyakorisága.
Vágólapra másolva!

Megkezdte a megfelelő mobiljaira a novemberi androidos biztonsági javítások terjesztését a Samsung, ezzel együtt pedig aktualizálta a patcheket kapó okostelefonjainak és táblagépeinek listáját. Rossz hírrel szolgálhatunk, a vállalat négy népszerű modellje esetében is felére csökkentette a frissítések kiadásának frekvenciáját, innentől kezdve a Galaxy A20s, a Galaxy A30s, a Galaxy A50s, továbbá a Galaxy A70s is csak évente kétszer kapnak majd biztonsági javításokat.

Samsung Galaxy A70s Forrás: Samsung

Ettől függetlenül nem igazán érheti szó a ház elejét, hiszen 2019-es évjáratú okostelefonokról van szó, az eredetileg Android 9 Pie rendszerrel kiadott készülékeket a vállalat elsőként az Android 10-re, majd az Android 11-re is frissítette, biztonsági javításokat pedig negyedévente adott ki hozzájuk.

Természetesen az érintett mobilok szolgáltatóktól vett variánsaival rendelkezők ennél messze rosszabb kiszolgálásban részesülhettek, hiszen a mai napig gyakori, hogy a cégek rendszertelenül vagy soha nem hajlandóak jóváhagyatni a frissítések elérhetővé tételét az általuk forgalmazott variánsokra.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!