Mérföldkőhöz érhetett a kettéhajtható iPhone

samsung galaxy z flip okostelefon
Samsung Galaxy Z Flip
Vágólapra másolva!
Kiválaszthatta a használni kívánt formatervet az Apple.
Vágólapra másolva!

Egyre gyűlnek a pletykák az Apple kettéhajtható mobilos ambíciói kapcsán, néhány héttel ezelőtt belsős források arról számoltak be, hogy többféle formatervet is sikerrel tesztelt a vállalat. Most a számos alkalommal hitelesnek bizonyult pletykákkal előállt Jon Prosser azt állítja, hogy az Apple kiválasztotta közülük a használni kívántat: kagylómobilos kialakítású lehet a kettéhajtható iPhone.

Samsung Galaxy Z Flip Forrás: Samsung

A forrásai nem tudták megmondani, hogy miért pont a Samsung Galaxy Flip és a Motorola RAZR modellekben is használt formatervre esett a cég választása, Prosser spekulációja szerint talán az iPaddel való esetleges ütközés miatt nem tetszhetett az illetékeseknek a kijelző hosszabbik oldala mentén kettéhajtható kijelző.

Ehhez a megfontoláshoz potenciálisan hozzájöhet még, hogy a kagylómobilos formaterv egyszerűen csak praktikusabbnak tűnik egy zsebben hordani kívánt telefon esetében, több hétköznapi előnyt kínálhat a vevőknek.

Jelenleg nem tudni, hogy potenciálisan mikor kerülhet piacra a kettéhajtható iPhone, már ha ez egyáltalán megtörténik, ám idén semmiképp sem kell számítani a megérkezésére.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről