A rajtvonal közelében a tavaszi Windows 10

samsung galaxy book2 windows 10
Samsung Galaxy Book2
Vágólapra másolva!
Csak egy kisebb frissítés lesz, mint a tavaly őszi változat.
Vágólapra másolva!

Belsős forrásokra hivatkozva a Windows Central azt állítja, hogy a Microsoft tervei szerint még ezen a héten befejeződhet a Windows 10 idén tavaszi főverziójának funkcionális fejlesztése, ezen pont elérését követően a fejlesztők kizárólag hibák és sérülékenységek javításával lesznek elfoglalva. A frissítés stabil változata áprilisban véglegesedhet, majd májusban válhat elérhetővé.

A kép csak illusztráció (Samsung Galaxy Book 2) Forrás: Samsung

A források és dokumentumok alapján a 21H1 verziójelzést kapott változat telepítése nem vesz majd igénybe komoly időt a Windows 10 legújabb változatával rendelkezők számára, nekik csak egy apró frissítést kell majd telepíteniük a Windows Update frissítőszolgáltatáson keresztül. Ennek oka, hogy a funkcióit a korábbi összegző frissítések részeként addigra megkapják, így csak aktiválni kell azokat.

Egyelőre nem teljesen világos, hogy a Windows 10 tavaszi frissítése milyen funkciókat fog hozni, azonban nem érdemes semmi eget rengetőre számítani, egy minimum erőfeszítéses szervizcsomagról van szó. A Microsoft valójában már hónapok óta az utódjára fókuszál, az idén ősszel érkező Windows 10 többek közt látványosan megszépült felhasználói felületet is letehet majd az asztalra.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről