Kijelző került a Xiaomi csúcsmobiljának hátlapjára

xiaomi mi 11 pro okostelefon
Xiaomi Mi 11 Pro
Vágólapra másolva!
Feltehetően a hátlapi kamerás szelfikészítésben nyújthat majd segítséget.
Vágólapra másolva!

Ugyan a Xiaomi csak a hét elején jelentette be a jelenlegi csúcsmobiljának titulálható Mi 11 nemzetközi forgalmazásának közeljövőbeli megkezdését, azonban a jelek szerint már nem kell sokat várni a készülék Pro változatára sem, valójában ez lesz a gyártó 2021-es csúcskészüléke.

Xiaomi Mi 11 Pro Forrás: Tech Buff PH

A Fülöp-szigeteki Tech Buff PH youtube-csatorna házigazdája váratlanul megvillantotta a bejelentetlen mobilt, a mostanra privátra állított videóban pedig váratlan különlegesség derült ki róla: a hátlapjából kiugró kameraszigetébe került egy kisméretű kijelző is. Ezt a hátlapi kamerás szelfizés segítéséhez találhatták ki, de lehet, hogy időhöz vagy értesítésekhez hasonló információk is megjelenhetnek rajta.

A Xiaomi Mi 11 Pro további állítólagos specifikációi: 6,8 hüvelykes és 2960×1440 pixeles érintőkijelző, 120 Hz képfrissítési sebesség, Gorilla Glass Invictus védőüveg, Qualcomm Snapdragon 888 rendszerlapka, IP68-minősítés, Harman/Kardon által beállított hangszórók, 120 wattos vezetékes töltés, 67 wattos vezeték nélküli töltés. A hátlapi fő kamerája 50 MP-es lehet, amely mellett egy 48 MP-es ultraszéles, továbbá egy 48 MP-es telefotós szenzor kaphattak még helyet.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről