Hamarosan bemutatkozhat a Google Pixel 5a

google pixel 5a
Google Pixel 5a
Vágólapra másolva!
Ez lesz a vállalat megfizethetőbb idei okostelefonja.
Vágólapra másolva!

Mostanra bevallottan jó drágák lesznek a Tensor rendszerlapkával az ősszel bemutatkozó Google Pixel 6 és Pixel 6 Pro mobilok, ám ez nem jelenti azt, hogy idén ne dobna piacra megfizethetőbb okostelefont a Google. Most friss információk érkeztek a már jó ideje pletykált Pixel 5a modellről, a hírek szerint augusztus 26-án mutatkozik majd be és 450 dollárba (nettó 134 ezer forintba) kerül majd.

Google Pixel 5a Forrás: Onleaks × Voice

Ha minden igaz, akkor a Google Pixel 5a modellbe 6,4 hüvelykes érintőkijelző, Qualcomm Snapdragon 765G rendszerlapka, 6 GB memória, továbbá 4650 milliamperes akku került. A termék legnagyobb attrakcióját a remek hátlapi kamerarendszere (12MP széles + 16 MP ultraszéles) jelentheti, elvileg ugyanarról a megoldás van szó, amely a Pixel 5-ben dolgozik, így rossz fénykörülmények mellett is remek fotókra számíthatnak a vevők.

Viszont feketeleves, hogy a hírek szerint a Google hivatalosan csak az Egyesült Államokban és Japánban kívánja forgalmazni a készüléket, szemben a Pixel 6 készülékek által megcélzott hat országgal, így hazánkban erősen körülményesnek bizonyulhat majd hozzájutni.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről