Megkezdődött a Netflix Gaming tesztelése

netflix laptop notebook
Netflix
Vágólapra másolva!
Egyelőre nem játékstreamelőben gondolkodik a vállalat.
Vágólapra másolva!

Váratlan hírek érkeztek július közepén a Netflix háza tájáról, elsőként játékfejlesztő részleget alapított, majd pár nappal később arra utaló információkat sikerült kinyerni a mobilappjából, hogy elérhetővé válhat belőle az előfizetői számára a PlayStation Now felhős játékfuttató szolgáltatás.

Netflix Forrás: Netflix

A napokban ugyanilyen hirtelenséggel a vállalat csendben leleplezte a Netflix Gaminget, ám a Lengyelországban tesztelni kezdett szolgáltatás jelen formájában erősen kiábrándítónak titulálható. A kezdeményezés keretében a lengyel ügyfeleknél megjelent egy gaming rész a Netflix androidos appjában, ezt betöltve tudomást szerezhetnek a Stranger Things 3 és a Stranger Things: 1984 mobiljátékok puszta létezéséről, majd rájuk koppintva telepíthetik azokat a Play Áruházból.

Előfizetőkként reklámok és mikrotranzakciók nélkül játszhatnak velük.

További csalódást okozva a vállalat közölte, hogy egyelőre nem kíván „a videójátékok Netflixévé" válni, amely alapján ha lesz is felhős játékfuttatási együttműködés közte és a Sony között, az nem mostanában válik majd elérhetővé a fogyasztók számára.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről