Nagyon bízik az iPhone 14 elsöprő sikerében az Apple

iPhone 13 Pro Max
Vágólapra másolva!
Bár a mobilpiac régóta nem látott, nagy lejtőre került, az Apple 90 millió mobilt rendelt be, bízva az iPhone 14 széria remek eladásaiban.
Vágólapra másolva!

Gyakorlatilag minden elemző és vállalat egyetért abban, hogy a mobilpiac (is) lejtőre került, az eladások egyre csökkennek a fogyasztói költekezés mérséklődése miatt. Az Apple mégis arra számít, hogy infláció- és recesszióálló az iPhone.

iPhone 13 Pro Max Forrás: bestproducts

A Bloomberg szerint az Apple bízik benne, hogy remekül fogynak majd az iPhone 14 mobilok, ezért 90 millió modellt rendelt be. Ez nagyjából összhangban van a korábbi pletykákkal, amik még 95 millió modellről szóltak. Bár ez nagyjából az iPhone 13 széria szintjét hozná, nem szabad elfelejteni, hogy közben minden más szereplő nagy lejtőn csúszik lefelé.

Az Apple (és sok elemző) tehát arra számít, hogy az iPhone-ok iránti keresletet nem érinti a csökkenő vásárlási kedv. 2022-ben 220 millió iPhone-t szállíthat le összesen az Apple. Az új modellek szeptember 6-án vagy 13-án érkezhetnek, vételáruk 800 és 1200 euró között változhat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről