Hangszórós állólámpát dob piacra az IKEA

ikea floor lamp speaker
Elsősorban hangulatteremtésre kitalált kiegészítő az IKEA Floor Lamp Speaker
Vágólapra másolva!
A Sonos segítségével készítette el a duplán hasznos otthonkiegészítőt.
Vágólapra másolva!

Folytatja az elektronikai piacon való menetelését az IKEA, az eredetileg három évvel ezelőtt bemutatott asztali után most állólámpát készített beépített hangszóróval. A vállalat közleménye szerint sokat tanult arról, hogy a vevők milyen módokon szeretnék „fénnyel és hanggal bebútorozni" a helyiségeket, továbbá mekkora szerepe van a hangulatvilágításban az eltérő magasságokban elhelyezett fényforrásoknak.

Elsősorban hangulatteremtésre kitalált kiegészítő az IKEA Floor Lamp Speaker Forrás: IKEA

A SYMFONISK családba érkező állólámpa elkészítésekor kiemelt figyelmet kapott a hangszóró remek hangzásvilága, a jobb vizuális testre szabhatóság érdekében pedig többféle ernyődizájn is választható lesz a lámparészhez, gyárilag a képeken látható bambusz modellel érkezik majd a termék.

Zenét vezeték nélküli módon lehet streameni rá számítógépekről és mobilokról, hozzákapcsolható a Matter szabvánnyal kompatibilis okosotthonos hubokhoz is.

Távolról és közelről is minőségi holminak tűnik a hangszórós állólámpa Forrás: IKEA

A divatos nappalikba szánt IKEA Floor Lamp Speaker európai forgalmazásával kapcsolatos részletek még nem világosak, de az Egyesült Államokban januárban kerül majd piacra 260 dolláros, olyan nettó 103 ezer forintos áron.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről