Lemásolja a régi OnePlust Carl Pei új cége?

Nothing phone (1)
Vágólapra másolva!
Idén nyáron érkezik a Nothing phone (1), és nagyon úgy tűnik, Carl Pei a régi OnePlust hozza vissza új néven.
Vágólapra másolva!

Mióta az Oppo magába olvasztotta a OnePlust, az egykor oly közkedvelt márka megítélése és népszerűsége erősen megzuhant, több okból is. Nem segít, hogy kissé bizonytalannak tűnik a márka jövője; a nemzetközi piacon nagy lemaradással jönnek az új modellek; a Nord modellekből több kigyullad; a rendszer kódját egyesítették az Oppo megoldásával; az új stratégia keretében pedig dömpinget tartanak, szeptemberig 6 új mobilt dobnak piacra.

Nothing phone (1) Forrás: Nothing

A változások akkor kezdődtek, amikor a társalapító Carl Pei távozott a cégtől. Végül megalapította a Nothing nevű vállalatot, amelynek eddig csak egy fülhallgatója volt, de mindenki azt várta, mikor másolja le a OnePlust, méghozzá a régit. A jelek szerint most: a Nothing phone (1) a gyártó első mobilja lesz, Pei szerint a legvonzóbb alternatíva az Apple-lel szemben, észrevétlenül együttműködő funkciókkal és termékekkel.

Az Androidra a minimalista Nothing OS felületet húzzák, Pei szerint felrázzák az alvó mobilpiacot, jobb ár-érték arányt és különleges dizájnt kínálva. A phone (1)-be Snapdragon chip kerül majd, de Samsung, Sony és Visionox alkatrészek is lesznek benne.

A jövőben további részleteket osztanak meg a nyáron érkező mobilról, amihez 3 új Android és 4 évnyi biztonsági támogatás jár. A hátlap valószínűleg áttetsző lesz. A pontmátrixos, minimalista dizájn mellett villámgyors, sima élményt ígérnek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről