Ugrott a féláras PlayStation Plus Premium

sony playstation 4 dualshock 4 gamepad játékvezérlő gamer gaming
A kép csak illusztráció
Vágólapra másolva!
Lecsapott a gamerek fondorlatos trükközésére a meggondolatlan Sony.
Vágólapra másolva!

Június 22-én hazánkban is elérhetővé válnak a megújult PlayStation Plus előfizetések, a meglévő PlayStation Plus és PlayStation Now ügyfelek pedig szabályok mentén automatikusan át lesznek léptetve az elérhetővé válásukkor az új csomagokba. Példának okáért a mindkettő említett előfizetéssel rendelkezők a legdrágább PlayStation Plus Premium csomagot kapják, ráadásul a kettő meglévő előfizetésük lejárati ideje közül a hosszabbik lesz az új előfizetésük lejárati ideje.

A kép csak illusztráció Forrás: Marek Levak / Pexels

A ravasz gamerek gyorsan meglátták a nagy lehetőséget, és PlayStation Plus ajándékkártyákon keresztül évekre előre kifizették a szolgáltatást. Ebben az ráció, hogy ha valaki az átállás napján rendelkezik mondjuk öt évnyi PlayStation Plusszal, továbbá még időben kifizet egyhavi PlayStation Now-t, akkor öt évre megkapja a legdrágább PlayStation Plus Premiumot.

Kontextusként öt évnyi PlayStation Plus ára 90 ezer forint, a hazánkba csak az új csomagokkal együtt megérkező PlayStation Now havidíja pedig 3400 forint, a kettő költsége összesen 93 400 forint. Ezzel szemben öt évnyi PlayStation Plus Premium ára 180 ezer forint lesz, így a trükközéssel

közel feláron lehetett évekre bevásárolni a szolgáltatásból.

A PlayStation Now hiánya miatt hazánkból nem működött ügyeskedésnek most vége, a Sony nagy csendben letiltotta a jelenlegi PlayStation Plus előfizetési idejének felhalmozását. Átmeneti jelleggel az aktív PS Plus előfizetéssel rendelkezők nem tudják beváltani az ajándékkártyás kódjaikat, a lehetőség a csomagkínálat június 22-én esedékes megújulását követően lesz ismét elérhető, onnantól kezdve a vállalat újból engedélyezi a sok évnyi előfizetés felhalmozását.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről