Jövőre csúszott a Starfield megjelenése

bethesda starfield microsoft videojáték
Starfield
Vágólapra másolva!
A Redfall fejlesztői mellett a Bethesda Game Studios is időkérésre kényszerült.
Vágólapra másolva!

A STALKER 2 után két újabb játékmegjelenést radírozhatnak ki az idei naptárukból a gamerek, a Microsoft tulajdonában álló Bethesda Softworks tájékoztatása szerint az Arkane Studios kooperatív vámpírvadászos Redfallja, továbbá a Bethesda Game Studios világszerte milliók által várt Starfieldje sem jelenik meg 2022-ben.

Starfield Forrás: Bethesda / Microsoft

A kiadó szerint mindkét projekt rendkívül ambiciózus, a fejlesztőknek pedig a vártnál több időre van szükségük a kívánt állapotba hozásukhoz, így tarthatatlannak bizonyultak az eddig célzott megjelenési idők, csak 2023 első felében érkezhetnek meg a játékok. A Redfallt eredetileg idén nyárra ígérte a Bethesda, míg a Starfieldnek 2022. november 11-én kellett volna elérhetővé válnia.

A halasztások jó eséllyel keveseket leptek meg, hiszen a viszonylag közeli megjelenési idők ellenére egyelőre nagyon kevés információ érkezett a termékekről, még játékmenetes demonstrációkat sem kaptak az érdeklődők. A remények szerint a hiányosságot a 2022. június 12-én megrendezésre kerülő Xbox & Bethesda Games Showcase internetes közvetítésben pótolják majd az illetékesek.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről