Közel van már az idei Windows 11 kiadása

windows 11 laptop notebook számítógép
A kép csak illusztráció
Vágólapra másolva!
Állítólag nem várja meg az első főverzió születésnapját a Microsoft.
Vágólapra másolva!

Egyelőre visszafogott sikernek tűnik a 2021. október 5-én megjelent Windows 11, az elődjét futtató számítógépekre elvileg ingyen telepíthető rendszer terjedését felhasználói viszolygás helyett inkább a rendszerkövetelményei akadályozzák, a Microsoft már a tavasszal elkezdett kifutni a hivatalosan kompatibilis PC-kből.

Eget rengető fejlesztések helyett rengeteg csiszolást hoz a Windows 11 idei 22H2 főverziója Forrás: HolgersFotografie / Pixabay

A helyzet természetesen nem görget akadályt a Windows 11 fejlesztése elé, a The Verge forrásai szerint már nem kell sokat várni a Windows 11 idei első és egyetlen óriásfrissítésére, a 22H2 jelzésű verziót szeptember végén kívánja elérhetővé tenni a Microsoft.

Az idei Windows 11 óriási fejlesztések helyett rengeteg kisebb reszelést hoz majd, például mappákba lesznek rendezhetőek az ikonok a Start menüben, a futó programok tálcás ikonjaira rá lehet dobni a fájlokat a megnyitásuk érdekében, továbbá megújult a Feladatkezelő alkalmazás kinézete. Egyelőre nem világos, hogy a Fájlkezelőben azonnal elérhető lesz-e a füles működés, vagy ezt csak később aktiválja majd a Microsoft.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről