A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Végigjátszható állapotba került az Alan Wake 2

remedy alan wake 2 videojáték
Alan Wake 2
Vágólapra másolva!
Mindeközben a Control folytatásának fejlesztése is jól halad a Remedy műhelyében.
Vágólapra másolva!

Jó híreket közölt a legújabb pénzügyi jelentésében a Remedy Entertainment, a finn játékfejlesztő cég nagy erőkkel dolgozik a belátható jövőben megjelentetni kívánt játékain. Az Alan Wake lassan másfél évtizede várt folytatása óriási mérföldkőhöz érve már az elejétől a végéig teljesen végigjátszható, jelenleg a tartalmi feltöltésén és véglegesítésén dolgoznak a fejlesztők, az ezt követő csiszolási fázis után pedig még idén meg is jelenhet PC, PlayStation 5 és Xbox Series platformokra.

Mindeközben a Control 2 fejlesztése is halad, mostanra sikerült véglegesíteni többek közt a játékmenet, a narratíva és a vizuális stílus terén az elképzeléseket. Hamarosan teljes értékű fejlesztési fázisba léphet a projekt, feltehetően amint felszabadulnak az Alan Wake 2 által lekötött erőforrások.

A Remedy szerint az Alan Wake 2 a vállalat első igazi pszichológiai thrillerje lesz, így az első részhez képest is jóval több őrületre számíthatnak a játékosok, bár annak befejezését tekintve ebben semmi meglepő sincs. A Control 2 az első játék világát és történetét kívánja bővíteni, ráadásul egy univerzumban játszódik az Alan Wake-kel, így biztosra vehető, hogy lesz áthallás a kettő között.

Ezeken a projekteken túl a Remedy még egy online lövöldözős játékon és a Max Payne 1-2 remasterelt változatain is ügyködik, ám ezek a projektek még nagyon korai stádiumban vannak.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!