A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Gyorsan süllyed a saját mocsarában a Google

népszerű márkák galéria, google
(FILES) In this file photo taken on November 4, 2016 a man rides a bike pass a Google sign and logo at the Googleplex in Menlo Park, California. - Google-parent Alphabet on October 31, 2018 confirmed that an executive accused of sexual harassment left the company without an exit package as tension over its handling of such matters heightened. Word that Rich DeVaul, a director at X lab devoted to "moonshots" such as internet service from balloons, was out came with reports that women employees were trying to organize a walk-out on Thursday to protest lenient handling of sexual misconduct in the workplace. (Photo by JOSH EDELSON / AFP)
Vágólapra másolva!
A volt dolgozója szerint öncélúvá vált, már nem a felhasználókért van a vállalat.
Vágólapra másolva!

Súlyos kritikákat fogalmazott meg a Google működésével kapcsolatban egy nemrég felmondott dolgozója, beszámolója szerint a vállalat öncélúvá és öngáncsolóvá vált. Praveen Seshadri a Google által 2020-ban felvásárolt AppSheet startup alapítója, ez kódolás nélküli programozást tesz lehetővé, az akvizíció keretében a vállalat három évre magához láncolta, de az idő lejártával azonnal felmondott.

Az egykori dolgozó szerint nagyon kisiklott a Google vonata, még ha ezt egyelőre nem is érzékelik a felhasználók Forrás: AFP/Josh Edelson

Seshadri blogbejegyzése szerint a Google-nél eltöltött három éve alatt folyamatosan súlyosbodó működési rendellenességeket tapasztalt, mára pedig a komplett vállalat elveszett a Sundar Pichai vezérigazgató által létrehozott bürokratikus labirintusban; többek közt különféle jóváhagyásokra, piacra dobási folyamatokra, jogi felülvizsgálatokra, és persze teljesítményértékelésekre kell gondolni.

Megfigyelése alapján a Google vállalati szinten kulturális problémákkal küzd: eltűnt a küldetéstudat, senki sem érzi már sürgősnek a munkája elvégzését, túlságosan sokaknak vannak téveszméi a saját kiválóságukkal kapcsolatban, továbbá rendszeresen inkompetensek a döntéshozók.

Seshadri 1999-2011 között a Microsoftnál dolgozott, állítása szerint nem ez volt az első alkalom, hogy végignézte egy domináns birodalom elhalványulását.

– írta a beszámolójában.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!