A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNKoch Máté
12:25VívásMate Tamas Koch-Grabiel Lugo
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNPupp Réka
12:50CselgáncsOdette Giuffrida-Reka Pupp
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
13:40VívásJakub Jurka-Gergely Siklosi
HUNPásztor Flóra
14:05VívásYun-Jia Zhang-Flora Pasztor
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
NyílNyíl

Lassan már egymást ölik a Facebook dolgozói

computers Horizontal ILLUSTRATION
(FILES) In this file photo taken on October 23, 2019 a giant digital sign is seen at Facebook's corporate headquarters campus in Menlo Park, California. - Facebook on April 19, 2021 said it is adding podcasts and "live audio rooms" in a push to get people talking and take on the fast-growing audio-based app Clubhouse. (Photo by Josh Edelson / AFP)
Vágólapra másolva!
Újabb leépítésekről szólnak a pletykák, a főnökök egyre kevésbé értik a valóságot.
Vágólapra másolva!

Egy friss beszámoló szerint újabb mélypontot ért el a dolgozók morálja a Facebook és az Instagram anyacégeként funkcionáló Metánál. Az elmúlt fél évben Mark Zuckerberg két körben a vállalat munkaerejének körülbelül negyedét érintett, 21 ezer fős leépítéseket jelentett be, ráadásul olyan pletykák keringenek, hogy legalább két további leépítési kör is benne van a pakliban.

A leépítések mellett a meghirdetett pozíciókat is ezresével szünteti meg a Facebook, kevés újoncot üdvözölnek manapság a Metánál Forrás: AFP/Josh Edelson

A tavalyi első körös leépítés során menesztett Erin Sumner szerint a Metánál maradt ismerősei az Éhezők viadala és a Legyek ura kombinációjaként jellemzik az eluralkodott hangulatot, rengetegen akár másokat fúrva kénytelenek bizonygatni a hasznosságukat, hogy elkerüljék az esetleges elbocsátást.

Tovább súlyosbítja a helyzetet, hogy a menedzserek jókora része a járvány lecsengése ellenére otthonról dolgozik, így a munkavállalók érzései szerint a rájuk folyamatosan komoly nyomást gyakorló egyéneknek sokszor fogalmuk sincs a cégen belüli valóságról.

A dolgozók egyre szélesebb körben veszítik el a bizalmat a vállalat vezetésének kompetenciájával szemben.

Végül a költségcsökkentés jegyében a dolgozók rengeteg kisebb-nagyobb juttatásról is lemondhattak, ami szintén nincs az ínyükre, az utazások költségtérítésétől a ruhamosoda szolgáltatáson át az ingyenes zabpehelyig sok mindent elért a nadrágszíj összehúzása.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!