Ez a világ legolcsóbb kettéhajtható kijelzős mobilja

zte libero flip
Átszámítva 150 ezer forintba kerül a ZTE Libero Flip
Fotó: Y! Mobile
Vágólapra másolva!
Elsőként Japánban kerül piacra a flipes kialakítású ZTE Libero Flip.
Vágólapra másolva!

Február utolsó napján piacra kerül az eddigi messze legolcsóbb kettéhajtható kijelzős okostelefon. A japán Y! Mobile szolgáltatónál előrendelhetővé vált ZTE Libero Flip a divatos flipes kialakítást kapta, papíron teljesen kompetensnek tűnik, a teljes ára pedig csupán 150 ezer forintnak megfelelő 63 ezer jen, azaz a Samsung Galaxy Flip 5-höz képest féláron jön.

Az összecsukott állapotban teljesen egymáshoz simuló oldalakkal büszkélkedő készüléket kinyitva 6,9”-es és Full HD+ kijelzőt kapnak a vevők, míg a külső másodlagos érintőkijelzője 1,43 hüvelykes és 466×466 pixeles. A Sub Display névre keresztelt külső megjelenítőn többek közt látható a hátsó kamerás szelfizéskor az előnézeti kép, fogadható rajta a bejövő hívás, használható a zenelejátszó appok vezérlésére.

Az 50 megapixeles hátlapi és 16 megapixeles előlapi kamerát kapott mobilba Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 rendszerlapka került, a memóriája 6 GB, a háttértára 128 GB. A készülék még Android 13-mal kerül piacra, a ZTE által készített egyéni kezelőfelület teszi kényelmesebbé a használatát.

Egyelőre nem világos, hogy Európában elérhető lesz-e majd a ZTE Libero Flip.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről