A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Nem kötelező a Samsung mobil a Galaxy Ringhez

Vágólapra másolva!
Más androidos gyártók készülékeivel is használható az elvárt módon.
Vágólapra másolva!

Jókora részt a vállalat kommunikációjának köszönhetően már a piacra dobása előtt kialakult egy téves mítosz a Samsung első okosgyűrűjével kapcsolatban: sokan azt hiszik, hogy a Galaxy Ringet csak Galaxy mobilokkal lehet összepárosítani, más márkájú készülékekkel nem kompatibilis.

samsung galaxy ring okosgyűrű
Samsung Galaxy Ring okosgyűrű
Fotó: Samsung

A Galaxy Ring egyik tesztelője most tiszta vizet öntött a pohárba: az okosgyűrű bármely legalább Android 11 rendszert futtató mobillal kompatibilis, csak telepíteni kell a Play Áruházból a Galaxy Wearable appot, azon keresztül végrehajtható a beállítása. Annyi megkötés van, hogy néhány fejlettebb funkció Galaxy AI komponenssel is rendelkező Samsung mobilt követel, ilyen például az energiaszint számosítása és a gépi tanulásos egészségtippek.

Az iPhone esetében sajnos igaz a inkompatibilitás híre, nincs iOS mobilapp a Galaxy Ringhez. A gyártó pár hónapja nyitottnak látszott a probléma megoldására, de jelen pillanatban rejtély, hogy mikortól lesz hozzá alkalmazás az Apple mobiljaira. Az emiatt egyelőre hoppon maradt érdeklődők addig is elolvashatják, hogy mit kell tudni a viselésekor, így ha megtörténik a csoda és befut az app, akkor az első pillanattól fogva nagyobb szakértelemmel viselhetik a high-tech kiegészítőt.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!