Hivatalos: ezen a napon debütál az iPhone 16

mobilozás iphone okostelefon böngészés mobilnet internet közösségi média
Fotó: David Suarez / Unsplash
Vágólapra másolva!
A legfrissebb hírek szerint az iPad Minit is frissítheti az Apple.
Vágólapra másolva!

A hétvégi pletykákat követően bejelentette a következő nagy bemutatójának az időpontját az Apple. A netes közvetítés jóvoltából bárki által élőben követhető It’s Glowtime esemény magyar idő szerint 2024. szeptember 9. hétfőn lesz, 19-21 óra között.

A bemutató sztárjai az iPhone 16 mobilok lesznek, ezeken túlmenően pedig az Apple Watch Series 10 okosórákra is rendkívül nagy valószínűséggel számítani lehet, míg a következő generációs AirPods modellek leleplezése már kérdéses. Némi meglepetésre a napokban az Apple saját üzleteiben szokatlan lecsökkent a készlet az iPad Mini táblagépből, ezt utoljára 2021-ben frissítette a vállalat, így potenciálisan egy minimum erőfeszítéses modernizációt kaphat a termék.

Az iPhone 16 mobilok előrendelése röviddel a bemutatásukat követően kezdődhet, a bolti forgalmazásuk pedig szeptember második felében indulhat.

Új Mac számítógépek bejelentésére egyáltalán nem kell számítani a szeptemberi eseményen, ha jönnek ilyenek, akkor talán októberben mutatkozhatnak be.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!