Ezen a napon mutatják be az iPhone 16-ot

apple iphone airpods zene streaming zeneszolgáltatás zenehallgatás taylor swift
Fotó: Omid Armin / Unsplash
Vágólapra másolva!
Mellettük az új AirPods és Watch termékek is bemutatkozhatnak. Mutatjuk az iPhone 16 bejelentésének és piacra kerülésének pontos dátumát.
Vágólapra másolva!

Most már igazán érdemes várniuk az új iPhone-t vásárolni kívánóknak, a Bloombergnél dolgozó Mark Gurman szerint nagyon hamarosan hivatalossá válhatnak és piacra kerülhetnek az idei iPhone 16 modellek, méghozzá az AirPods fülesek és a Watch okosórák legújabb generációinak kíséretében.

iPhone 16 bejelentés
Megvan az iPhone 16 bejelentésének dátuma.

Gurman értesülései nem okoztak meglepetést, a forrásai szerint az új termékek bejelentése szeptember 10-én történhet meg, az előrendelésük szeptember 13-án kezdődhet, a bolti forgalmazásuk megkezdése pedig szeptember 20-tól várható. Ez lényegében ugyanaz az ütemezés, amelyet az elmúlt években folyamatosan tartott az Apple.

Az idén piacra kerülő iPhone, AirPods, továbbá Watch termékek előreláthatóan iteratív frissítések lesznek, nem érdemes szenzációra számítani a jelenlegi modellekhez képest. A legérdekesebb kérdés, hogy a Pro jelzés nélkül iPhone 16 modellek kapnak-e az Apple Intelligence mesterséges intelligenciás funkciók futtatására alkalmas rendszerlapkát. Ezt illene meglépnie az Apple-nek, tekintve hogy azok is prémium árkategóriás készülékek.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!