A börtönben fog meghalni a kettős gyilkos TikTok-sztár

Vágólapra másolva!
Az elhidegült feleségét és annak feltételezett szeretőjét gyilkolta meg. Legkorábban 50 év múlva szabadulhat a TikTok-sztár.
Vágólapra másolva!

Jogerős ítélet született a TikTokon videójátékos és filmes karakterek utánzásával majdnem egymilliós követői tábort szerzett influencer, Ali Abulaban ügyében. A jelenleg 32 éves férfi 2021. október 21-én San Diegóban betört a tőle külön élő és elhidegült felesége társasházi lakásába, a 28 éves Anát a kanapén összekuporodva találta a 29 éves Rayburn Cadenas Barronal. A feltételezett szeretőt három lövéssel kivégezte, majd halálos ütést mért a felesége fejére.

ana és ali abulaban gyilkos influencer
A gyilkos influencer, Ali Abulaban és Ana
Fotó: Facebook

A férfi nem tagadta a kettős gyilkosságot a bíróságon, azzal védekezett, hogy drog által kiváltott pszichózis során, hirtelen felindulásból követte el a bűntényeket. A bíró ezt nem hitte el, állítása szerint látta a mára törölt videóit és nagyon jó színésznek tartja, őszintén kétli, hogy Abulaban egyáltalán megbánta volna a tetteit.

Abulaban onnan tudott a felesége potenciális új szerelméről vagy szeretőjéről, hogy kémprogramot telepített a gyilkosság idején ötéves kislányuk táblagépére, a mikrofonon át hallotta Barron hangját.

Gyakorlatilag élete végéig börtöben lesz az influencer

Az esküdtek két egymás után letöltendő, minimum 25 éves börtönbüntetésre ítélték Abulabant, így gyakorlatilag életfogytiglani börtönbüntetést kapott, legkorábban körülbelül öt évtized múlva adhat be kérelmet a feltételes szabadlábra bocsátása érdekében.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!