A Honor elhozta Európába a világ legvékonyabb hajlítható telefonját

Vágólapra másolva!
A kínai gyártó a berlini IFA keretében mutatta be a Honor Magic V3-at. Már a magyarországi premier és az ár is megvan.
Vágólapra másolva!

A készülék összehajtva csupán 9,2 mm, a tömege 226 g. A 6,43”-os külső kijelzővel és a 7,92”-os belső, hajlítható képernyővel felszerelt Honor Magic V3 tehát 

egyszerre telefon és tablet a hagyományos okostelefonok vastagságával és súlyával.

 Speciális üvegszálat építettek a készüléktest anyagába, ami 40-szeresére növeli az ütésállóságot más csúcskategóriás, hagyományos telefonokhoz képest a gyártó szerint, miközben több mint 30 százalékkal csökkenti a hátlap vastagságát. A szabadalmaztatott Honor Super Steel zsanérral ellátott telefon akár 500 000 hajlítást is kibír, és elnyerte a SGS tartóssági tanúsítványt is. A Honor Super Armored belső képernyővel és a Honor karcolásgátló NanoCrystal Shielddel megerősített készüléket úgy tervezték, hogy a mindennapi használat viszontagságait könnyedén kibírja.

Honor Magic V3 bemutató
Fotó: Origo

Számos szemkényelmi/védelmi funkciót tartalmaz, mint például a világ első AI Defocus Display technológiáját, 4320Hz-es kockázatmentes PWM fénytompítást, dinamikus fénytompítást, cirkadián éjjeli kijelzőt és a természetes hatást keltő Natural Tone Display funkciót.

Ezen kívül a Honor Magic V3 fejlett 5150mAh-s harmadik generációs szilícium-szén akkumulátorral rendelkezik, ami támogatja a villámgyors 66W-os vezetékes és 50W-os vezeték nélküli Honor SuperCharge töltést. Az innovatív Honor Falcon kamerarendszerrel, amely 

egy 50MP-es periszkópos telefotó kamerát, egy 50MP-es fő kamerát és egy 40MP-es ultraszéles kamerát tartalmaz,

 a gyártó páratlan képminőséget és sokoldalúságot ígér azok számára, akik jobbnál jobb fotókat készítenének okostelefonjukkal.

A Honor Magic V3 számos intelligens funkciót kínál. Ezek közé tartozik a Magic Portal on Foldable, valamint a készülékben lévő AI-képesített fényképezési funkciók, mint a Honor AI Motion Sensing a villámgyors felvételekért, és a Honor AI Portrait Engine a portrék javításáért. A Google Clouddal együttműködve a Honor a Google AI modellek és a felhőtechnológiák által támogatott produktivitási funkciók sorát gazdagítja, hogy a felhasználók számára általánosan jobb élményt nyújtson: ilyen a Honor AI-radír, a szinkrontolmácsolás és a Honor Notes fordítóeszköz.

A fekete és a zöld változat jön Magyarországra
Fotó: Origo

Magyarországon október 1-jétől lesz kapható 799 990 Ft-ért 12GB RAM /512GB tárhely változatban. Fekete és zöld változatban kínálják itthon, a csomagban pedig tok és töltőkábel lesz. 4 fő Android-verziót és 5 év biztonsági támogatást kap a rendszer 8.0.1 verziójú Magic OS és 14-es Android lesz gyárilag rajta a dobozban.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!