Megváltoztatható lesz az Apple-fiók e-mail-címe

mobilozással sms mobilnet internet böngészés texting
Fotó: Kan Denis / Unsplash
Vágólapra másolva!
Eddig legfeljebb másodlagos címek voltak hozzáadhatóak a fiókhoz.
Vágólapra másolva!

A MacRumors beszámolója alapján nagy fejlesztést vezet be a hamarosan befutó iOS 18.1 mobilos rendszertől az Apple, az ügyfelei képesek lesznek megváltoztatni a teljes Apple-fiókjuk elsődleges e-mail-címét a Beállítások alkalmazáson keresztül.

Arról a címről van szó, amelyet az Apple online szolgáltatásaiba való bejelentkezéskor kell megadni, továbbá ezen keresztül érhetik el egymást többek közt az iMessage és a FaceTime appokban a felhasználók.

Az Apple-fiók elsődleges e-mail-címének megváltoztatása nagyon hasznos, részben mivel egyre több olyan felhasználója van a cégnek, akik még zsenge korukban választottak maguknak @icloud.com vagy @me.com végződésű e-mail-címet, ám az mostanra kínossá vált számukra. Viszont teljesen új Apple-fiókot kényelmi okból nem kívánnak regisztrálni maguknak.

Az Apple már jó ideje lehetővé tette a felhasználók számára a másodlagos e-mail-címek hozzárendelését a felhasználói fiókjaikhoz, ám ezzel nem lehetett teljesen eltüntetni az eredeti elsődleges címet, bizonyos helyeken mások továbbra is látták azt.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!