Kiszivárgott tok árulkodik az új iPhone SE mobilról

Vágólapra másolva!
Több részletet is megerősített a hamarosan érkező termékről.
Vágólapra másolva!

Hiába időtállóak a számozott fő szériákba tartozó iPhone mobilok, a többség számára borzasztóan drágák. Ennek megfelelően óriási az érdeklődés a kinézet tekintetében őskövületnek mondható iPhone SE utódja iránt, a jövő tavasszal piacra kerülő termék végre dizájn és funkcionalitás tekintetében is egy modern telefon lesz, Face ID arcfelismeréssel és vékonyabb kávákkal.

Egy szivárogtatónak köszönhetően most előkerült az első kép az iPhone SE 4 tokjáról, amely számos eddigi híresztelést megerősít. A készülék megtervezésekor az iPhone 14 jelentette a kiindulása alapot, de a hátulján marad az egyetlen kamera + vaku felállás, így fotózásra és videózásra továbbra sem ez lesz a legjobb iPhone. Viszont a fizikai némítógombot nem spórolták le róla, noha az iPhone 16-on debütált művelet gombot nem kapta meg a mobil.

A hírek szerint az iPhone SE 4 hardveresen elég erős lesz az Apple Intelligence mesterséges intelligenciás funkciók futtatásához, bár az EU tagországaiban ezek jogi okokból egyelőre nem érhetőek el. A becslések szerint a készülék induló ára 500 dollár, nettó 183 ezer forint lehet majd.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!