Vágólapra másolva!
Az RTL Klub és Magyar Televíziótól tavaly májusban távozott Kepes András között tárgyalások folynak egy fiatal írókkal foglalkozó műsorról.
Vágólapra másolva!

Kepes András úgy látszik meggondolta magát. Tavaly május végén ugyanis még úgy nyilatkozott, hogy elege van, befejezte a tévézést. Legutóbbi produkcióját, az Oázist május közepén láthatták utoljára a nézők a Magyar Televízió képernyőjén. Akkor Kepes még arra készült, hogy nyáron forgatja az őszi adásokat, New Yorkba, Mexikóba és a Zöld-foki-szigetekre repült volna. Végül mindezt lefújta és kisétált a Szabadság téri épületből. A népszerű tévés a munkatársaitól is elbúcsúzott. A Buda Stage-en vacsorára hívta mindazokat, akikkel együtt dolgozott a produkcióban - így erősítve meg visszavonulási szándékát.

Most azonban Kepes az RTL Klubbal tárgyal, a Blikk információi szerint egy fiatal írókkal foglalkozó műsorról.

"Jó ütemben folynak a tárgyalások" - mondta Kolosi Péter programigazgató, aki arról már nem akart nyilatkozni, mikorra várható a Kepes és a csatorna közti megállapodás megszületése, és hogyan fér bele az RTL klub profiljába egy fiatal írókról szóló műsor.

Ajánlat:
Kepes Online

Nem hiányzika könyvespolcáról?
Könyvjelző - Kepes András válogatása a magyar novellairodalomból

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről